请选择 进入手机版 | 继续访问电脑版

MasterClass Martin Scorsese Teaches Filmmaking

MasterClass Martin Scorsese Teaches Filmmaking  [复制链接]

蓝色星辰 发表于 2019-9-6 15:07:11 [显示全部楼层] |只看大图 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式 回复:  16 浏览:  3353
    游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

与斯科塞斯一起学习
    马丁·斯科塞斯八岁时画了他的第一个故事板。今天,他是一位传奇导演,从Mean Street到The Wall of Wall Street的电影塑造了电影史。在他的第一部在线电影课上,奥斯卡奖得主教授他的方法,从讲故事到编辑再到与演员合作。他解构电影并打破他的手艺,改变你制作和观看电影的方式。

Study with Scorsese
    Martin Scorsese drew his first storyboard when he was eight. Today he’s a legendary director whose films from Mean Streets to The Wolf of Wall Street have shaped movie history. In his first-ever online film class, the Oscar winner teaches his approach, from storytelling to editing to working with actors. He deconstructs films and breaks down his craft, changing how you make and watch movies.

O1CN01K8NCOX1vr62v1eiU0_!!2201302656225.jpg O1CN01iFtmCC1vr62x1YvJL_!!2201302656225.jpg

莆梵 发表于 2019-9-29 00:24:27 显示全部楼层
    感谢楼主的无私分享

LeiGang 发表于 2020-1-29 15:17:55 显示全部楼层
    高级东西 ,感谢分享  炸了真的很久了

古天娱 发表于 2020-3-11 10:10:36 显示全部楼层
    啊啊啊啊啊啊啊啊啊求分享阿

Cwind 发表于 2020-4-16 12:16:08 显示全部楼层
    与斯科塞斯一起学习

love21 发表于 2020-5-10 12:02:12 显示全部楼层
    都是些大神 羡慕

love21 发表于 2020-5-10 12:03:08 显示全部楼层
    都是些大神 羡慕

rinn0423 发表于 2020-7-6 17:11:17 显示全部楼层
    感谢楼主的无私分享

hyc0125 发表于 2021-2-16 22:42:42 显示全部楼层
    感谢楼主无私分享 !!

12下一页